toateBlogurile.ro

marți, 12 octombrie 2010

Piata Universitatii, continuare

Se apropiau alegerile care aveau sa arunce Romania in umbra marelui URSS, alegeri masluite de catre FSN desi era inutila actiunea lor atat cat un popor de adormiti votau in masa un Ion Iliescu prea-curvit politic si prea tradator.
Incercarile de dialog ale noastre esuau mereu. In loc sa fim primiti la discutii Ion Iliescu ne trimitea la plimbare numindu-ne in fel si chip in timp ce in spatele cortinei organiza, alaturi de Roman si Chitac si alti mizerabili, macelul din centrul Bucurestilor, macel ce se apropia, ce plutea in aer.
Discutiile dintre G.I.D., Liga Studentilor, Asociatia 21 dec si Alianta poporului incepeau sa fie tulburi. Eu participam la astfel de discutii si eram dureros marcat de intorsatura lucrurilor... Marian Munteanu incerca din rasputeri sa isi asume rolul de lider, rol ce mai intai revanea G.I.D. si celorlalte doua organizatii de mai sus.
Liga a venit in Piata la 2 zile dupa start.
Televiziunea C.N.N., prin reporterul Richard Bleystone, a facut un film cu mine in Piata Universitatii, film care initial a durat aprox. o ora si care a fost transmis pe postul C.N.N.
Dupa inchiderea balconului continuam manifestatia sub balcon, pana dimineata. Dormeam in cort doua-trei ore si o luam de la capat.

Voi reveni,
Stelian Maria