vineri, 17 februarie 2012

anonymous

Ne nastem liberi, in cel mai pur sens al cuvantului, dar devenim sclavi treptat.
Ne nastem curati, inocenti, dar ne murdarim si devenim urati treptat, tocmai datorita faptului ca acceptam tacit, in general fara sa constientizam, aceasta inrobire.Ne nastem goi, atat fizic, cat si intelectual.La inceput suntem dependenti si ne hranim doar cu dragoste, cu acea afectiune umana de care orice nou-nascut are nevoie literalmente pentru a se dezvolta in primele luni de viata.

Dupa aceasta perioada de conectare si adaptare la noul mediu, perioada in care se finalizeaza mai multe procese de dezvoltare fiziologica a diferitor organe vitale, precum creierul care inca se dezvolta dupa ce ne nastem, incepem sa cultivam setea de cunoastere, curiozitatea specifica omului.
Acesta este momentul in care pornim, fara voia noastra si inconstienti, evident, pe drumul catre sclavie. Acesta este momentul in care suntem introdusi in acest sistem malefic, pus la punct pentru a ne controla si manipula cat mai bine cu putinta, dupa voia unora. Proces care incepe printr-o indoctrinare sau intoxicare intelectuala subtila, in urma caruia suntem invatati ce si cum sa gandim, ce si cum sa facem pentru a ne fi bine, de ce si de cine sa ne fie frica. Invatam ce e bine si ce e rau, invatam ca e bine sa ne fie frica si ca e rau sa avem curaj ( in general ) sa gandim noi pentru noi ( exista guverne pentru asta ) sau sa spunem ce avem de spus ( exista riscuri imense sa fim catalogati nebuni sau in cel mai fericit caz ciudati, in sensul de nebuni ).

Mai tarziu, cand atingem o varsta prestabilita, ne transformam brusc, tot fara voia noastra, din copii in adulti, gata formati pentru a sluji un sistem diabolic si daunator noua, ca fiinte, din aproape toate punctele de vedere. La acest nivel, suntem deja obisnuiti cu ideea ca “asa e viata, asa trebuie sa fie lumea in care traim, alfel nu exista” etc. Si nu trebuie sa fie asa deloc. De aici si pana la sfarsitul acestei aventuri incredibile numite viata, suntem tinuti in fraie strans, cu ajutorul fricii. Cea mai eficienta arma cu care suntem tinuti la pamant, cu capul plecat, frica, ne este servita pe tot parcursul vietii, pe toate caile posibile. Si pana acum a functionat, nu pentru ca noi oamenii suntem fricosi din fire sau slabi sau cum vrei, ci pentru ca am acceptat asta .Am avut si avem in fiecare secunda puterea de a alege, dar din pacate am ales si inca alegem asta.

Au fost intotdeauna, mai multi sau mai putini, oameni care s-au eliberat, care au incercat si au luptat pentru libertate. Dar au fost putini. Si nu au avut la dispozitie tehnologia pe care o detinem noi la momentul actual. Tehnologie care i-ar fi ajutat, in primul rand, sa comunice, sa se organizeze.Noi avem aceasta posibilitate acum. Si fiecare din noi are, chiar daca nu toti constientizeaza asta, acel sentiment de repulsie fata de sistemul/societatea in care traim si simte ca multe, foarte multe, sunt in neregula si daunatoare pentru noi, toti. Acum, mai mult ca niciodata, avem posibilitatea sa schimbam lumea in care traim, sa eliminam pentru totdeauna acest sistem de valori si mod de gandire mizerabil si sa transformam omenirea in ceea ce ar fi trebuit sa fie de la inceput, in ceva frumos, pozitiv din toate punctele de vedere.

La inceput am fost putini, insa lucrurile s-au schimbat. Si se schimba in continuare. Din bine inspre mai bine. La inceput am fost doar o briza, care adia din cand in cand usor, gadiland anumite structuri si interese, fara a avea impact major. Acum suntem deja o furtuna amenintatoare in formare. In curand vom evolua la stadiul de uragan. Si atunci lumea va simti puterea si determinarea Anonymous. Si lumea nu va mai fi la fel.

Daca simti ca ti-a ajuns toata mizeria si rautatea si durerea si amaraciunea, daca ai un gram de credinta macar, daca simti ca vrei ( de putut poti, oricine poate ) sa faci parte din schimbare, atunci alaturani-te.
Nu e nevoie sa ai nici un fel de skilluri, nu cautam doar oameni specializati, nu cautam h@ckeri care gandesc in Linux inca de dinainte de a se naste… cautam oameni, ca tine sau vecinul de la 3 sau vanzatoarea de la magazinul de unde iti cumperi tigari sau soferul de autobuz cu care mergi in fiecare zi la lucru.

Fii parte din schimbare !
Fii Anonymous !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu