toateBlogurile.ro

miercuri, 13 aprilie 2011

1996

Asta a fost un an urat. Urat pentru mine.
La sfarsitul lui `95 am plecat cu femeia in care credeam eu ca pot avea incredere pentru mai departe, fosta mea. Trebuia sa petrecem sarbatorile de iarna.
Profitand de acest eveniment am vrut si sa fac un tur al Romaniei pentru a cauta ceva special cu care eu sa pot incepe o afacere serioasa cu import in Suedia. Era deja ianuarie 1996.
"Ea" nu a vrut sa mearga cu mine si cand m-am intors din cautarile mele am stiut ca ceva se intamplase.
Am fost obligat sa revin in Suedia dar "ea" a insistat sa mai ramana in tara. Am recuperat-o dupa aproape doua luni.
In tot acest timp "ea" s-a gandit ca idila inceputa in scoala generala nu daduse inca roade si a reusit sa-si intalneasca fostul curtant, Dan Dogaru, ofiter la ministerul de interne. S-a lasat cu scantei, dragoste mare, sex.
Dupa cativa ani, in tot acest timp ma acuza ca o inselam tocmai pentru a ascunde ce ea facea/facuse, mi-a recunoscut ca s-a culcat Dan Dogaru.
Deja aveam un copil cu ea. Am hotarat sa mai astept ca baiatul meu sa mai creasca si sa-si petreaca copilaria cu doi parinti.
Mi-a fost greu, am suferit cumplit pentru baiatul meu, dar am fost obligat sa divortez de o persoana care era sora buna cu minciuna, cu puturosenia, cu falsitatea, ipohondra, infidela, certareata, etc.
"Ea" se certa cu oricine pentru nimic. Dupa ce cunostea o persoana, la nici 10 minute ii spunea ca e proasta/prost, etc. Asta pentru a incerca sa se impuna.
Propriei mame ii striga ca e curva si o dracuia, iar mama ei o dracuia cu ziua de nastere !!! Scandalurile intre mama si fiica erau fantastice si, cu toate eforturile mele, nu am reusit sa le ajut... mi le-am pus pe amandoua in cap.
Stiu ca e o parte privata a vietii mele dar atat cat nu sunt cel care a provocat acest rau nici nu am de ce sa ma rusinez in fata oamenilor.
Voi reveni cu episoade care merita bagate in seama tocmai pentru ca asa ceva nu trebuie sa existe in relatia dintre doi oameni care pornesc la drum impreuna.

Stelian Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu