toateBlogurile.ro

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Prieteni nou aparuti

In maratonul poate al celei mai uriase manifestatii din istoria omenirii, Piata Universitatii-Bucuresti, aveam alaturi de mine pe Valeriu Sterian, pe Alexandru Andries, pe Nicu Vladimir, Paturca, un prieten vechi si drag mie in persoana lui Vlad Galis, Calin Jicarean. Nu, nu eram un cenaclu. Eram doar un grup de oameni care isi spuneau cantand parerile, care isi manifestau prin cantec protestul adresat unei clase de scursori politice, de lingai postcomunisti si de hoti care puneau mana sub ochii natiunii romane pe avutul fiecaruia dintre noi, pe bunurile noastre, pe libertatea noastra sa ne alegem viitorul.
Ma bucuram sa ii am alaturi pe acesti oameni, unii deja plecati dintre noi. Simteam ca Romania noastra poate si ca impreuna reusim... dar a venit "Duminica orbului" ...!

Voi reveni,

Stelian Maria

2 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Doriti sa faceti link exchange cu http://super-bingometropolis.info ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://super-bingometropolis.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Super Bingo Metropolis, multumesc.

    Doriti sa faceti link exchange cu http://digitvonline.info ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://www.digitvonline.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Digi Tv Online, multumesc.

    Astept raspuns.
    :)

    RăspundețiȘtergere