toateBlogurile.ro

duminică, 15 ianuarie 2012

Piata Universitatii 2012

Ma tem ca nu pot sustine in totalitate noile manifestatii aparute in Romania.
Aceste manifestatii sunt vizibil dorite de fostul FSN, actualul PSD, adica cei care au distrus Romania la inceputul anilor `90.
Daca tara se confrunta cu probleme uriase astazi este pentru ca hotii au pus mana pe putere in 1989 la adapostul tradatorilor din gasca lui Iliescu.
Romania a avut o sansa uriasa dupa evenimentele din 1989, occidentul plangea in fata televizoarelor si aduna bani pentru Romania, bani care au intrat in buzunarelor celor care astazi sunt bogatasii Romaniei si in buzunarele FSN si ale securitatii. Tara ? Si-a luat-o de la cei pe care ii sustinea cu ardoare.
Piata Universitatii 1990 nu mai poate fi egalata. De nimeni. Pentru ca manifestatia noastra din 1990 era indreptata impotriva unui regim care continua sa tina tara in mizeria de sub umbrela URSS, unui regim care era format din tradatori si din hoti.
Piata de atunci nu era sustinuta politic de careva din partide. Astazi PSD sustine manifestatiile din Piata si de aceea eu nu pot fi de acord cu noile manifestatii. In cazul in care as simti ca manifestatiile s-ar indrepta impotriva intregului aparat politic romanesc atunci m-as alatura demonstrantilor cu toata puterea si convingerea mea, pentru ca in Romania nu exista inca un partid care sa fie capabil sa scoata tara din mizerie, sa propulseze Romania catre un viitor sigur, bun pentru cetatenii ei, un viitor apropiat si capabil sa-si ademeneasca inapoi multimea uriasa de romani care isi cauta fericirea la portile europene, de multe ori cazand in cele mai mizerabile umilinte pe care le poate suporta un om... romanul de azi este un sclav al lumii moderne !
Manifestati impotriva tuturor politicienilor romani si ma voi alatura voua !
Stelian Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu