toateBlogurile.ro

duminică, 22 ianuarie 2012

Romania tradata din nou

"http://www.jurnalul.ro/politica/psd-paraste-guvernul-boc-la-parlamentul-european-se-evoca-initierea-unor-masuri-de-infringement-vezi-replica-lui-emil-boc-602127.htm"

Iata o actiune criminala indreptata impotriva Romaniei de catre opozitie.
Indiferent care sunt bataliile politice din Romania a actiona impotriva tarii, a poporului roman, riscand sanctionarea tarii prin a-i bloca fondurile care ar tine Romania pe linia de plutire, eeste un act de tradare din partea tandemului Ponta-Antonescu !
E posibil ca ultimii ani de alianta cu NATO si asteptatul scut antiracheta american sa starneasca Rusia care isi reorganizeaza interesele in regiune si care reporneste motorul spionajului si al agentilor din Romania.
In acest caz PSD, cunoscut ca partid care a adunat sub umbrela sa pe cei mai multi tradatori si spioni pro-sovietici, incearca revenirea la putere "cu orice pret". Doar ca pretul va fi platit de societatea romaneasca, si va fi unul urias.
PSD, dupa ce ani de-a randul a tabacit spinarile manifestantilor si a arestat si ucis la ei, incearca sa se foloseasca acum de ei pentru a prelua puterea.
Cu ce bani vor ajuta PSD-istii Romania daca ei blocheaza tara la EU ?
Roata se invarte si in cazul preluarii puterii de catre opozitie regresul economic al Romaniei va continua, nemultumirile vor scoate din nou oamenii in strada, doar ca PSD(FSN) stie sa aresteze, sa bata, sa ucida.
Nu mai sunt un sustinator al guvernantilor, al vreunui partid sau lider politic din Romania.
Tot ce inseamna politic in tara noastra trebuie eradicat. Nimeni, partid sau politician, nu mai trebuie sa faca parte din noua echipa de guvernare.
Ne trebuiesc profesionisti care saa raspunda pentru faptele lor si nu o adunatura de hoti, tradatori si ingamfati !
Sunt alaturi de manifestanti dar atat cat ei nu se vor lasa manipulati de interesele opozitiei sau ale puterii.
Dumnezeu sa ne apere !
Stelian Maria

Un comentariu: