toateBlogurile.ro

duminică, 1 august 2010

sfarsit de ianuarie 1990

eram deja scarbit de bataia pentru putere dar si de faptul ca FSN se concretiza intr-un partid politic cu toate ca Ion Iliescu promisese ca el si FSN nu vor participa la alegeri ci vor pregati drumul Romaniei spre alegeri si democratie, acest Iliescu care pe 22 decembrie 1989 chema in Romania trupele rusesti, acest Iliescu care a spus pe 22 decembrie "SA LUAM LEGATURA CU TOVARASUL GORBACIOV SI SA-L INFORMAM DESPRE INTENTIILE NOASTRE, CINE SUNTEM SI CE VREM"... iata cum Ion Iliescu si-a inceput sirul de minciuni, minciuni care sper ca il vor alunga in cel mai intunecat iad al istoriei !
sfarsitul lui ianuarie ne-a pus fata in fata cu realitatea cruda... eram un popor divizat. Iliescu s-a folosit de asta pentru a-si catara hoitul pe tronul Romaniei, cu sarcina de a mentine Romania in conul de umbra al Uniunii Sovietice, sub cizma bolsevica... asa au aparut muncitorii de la IMGB. nu-mi venea sa cred !!! refuzam sa cred ca asa ceva se intampla intr-o tara care se dorea scapata de tiranie, intr-o tara in care pentru prima data dupa cel de-al 2-lea razboi mondial oamenii se regasisera pe 22 decembrie cantand din toate piepturile "ole, ole, Ceausescu nu mai e", ca o mare forta unita prin insasi durerea acestui popor calcat in picioare timp de 45 de ani de o adunatura de sarlatani comunisti.
muncitorii IMGB-isti erau, culmea, pregatiti sa intervina la ordinele tradatorului Iliescu... oare la ce se gandeau acesti oameni cand isi defilau din camioane batele lustruite, din cel mai bun lemn, probabil cel din care Vlad Tepes isi facea vestitele "tzepe" ? ce idiotenie..."I M G B, face ordine"
m-am hotarat sa continui.

voi reveni,
Stelian Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu